Direktlänk till inlägg 23 december 2011
Hejsan!
Detta hårda bröd är väldigt gott och väldigt enkelt att göra!
Det passar bra nu till jul, till julskinkan eller bara till ostbrickan självklart passar det till alla måltider med det är gott och smakrikt som julbordet är!
Lycka till hoppas ni gillar det!
Ingredrienser:
2 dl Majsmjöl
1/2 dl Solroskärnor
1/2 dl Sesamfrön
1/2 dl Pumpafrön
1/2 dl Linfrön
1/2 tsk Salt
1/2 dl Rapsolja
2 dl Kokande vatten
Gör så här:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda allt förutom vattnet som ska koka upp och blanda det väl i en bunke.
Häll i det kokande vattnet och blanda allt väl.
Häll ut smeten på en plåt med bakpapper lägg ett annat bakpapper på smeten och tryck ut det i kanter och hörn så det blir jämnt och bra, ta bort det sista bakpappret och grädda i mitten av ugnen i 1 timme
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|